O Nama

CJEVOMONT d.o.o. Kutina osnovana je 15.6.1993. godine i upisana u sudski registar na trgovačkom sudu u Zagrebu, te je 100% u privatnom vlasništvu.

Prvih godina postojanja djelatnost se zasnivala na strojarskom održavanju u plinskoj i naftnoj industriji, te se nakon toga u dva desetljeća razvija u jednu stabilnu i uspješnu tvrtku prepoznatljive kvalitete.

Osnovni poslovni proces u tvrtki je izrada i montaža čeličnih konstrukcija, izgradnja i održavanje čeličnih cjevovoda, remontni radovi na naftnim, plinskim i petrokemijskim postrojenjima, te radovi strojarskog održavanja.

Cjelokupna poslovna aktivnost tvrtke usmjerena je prema zadovoljstvu kupaca, tj. ispunjavanju svih njegovih zahtjeva i očekivanja.

Cilj

Ispuniti naručiteljeve zahtjeve i očekivanja i zadržati ga kao zadovoljnog poslovnog partnera. Kontinuirano ulagati u stručno usavršavanje osoblja, modernizaciju opreme, sredstava rada, tehnologiju u interesu zadovoljavanja zahtjeva kupaca.

Misija

Učinkovito upravljanje ljudskim resursima, unapređivati i modernizirati proizvodne procese, raditi na trajnom poboljšanju upravljanja sustava kvalitete, zdravlja radnika i zaštite okoliša.

Vizija

Zadržati prepoznatljivost tvrtke na tržištu, osigurati rast kvalitete, razvoj prema zahtjevima tržišta, te konkurentnost na tržištu.

Tvrtka raspolaže

Proizvodna hala sa 10t mosnom dizalicom

Otvoreni skladišni prostor 7000 m2

Zatvoreni skladišni prostor 280 m2

Sredstva za transport materijala i opreme

Vozila za prijevoz

Strojevi i alati za obradu i pripremu metala (pile, rezačice, tokarski strojevi, uređaji za izradu kosina, itd…)

Uređaji za zavarivanje

Agregati

Galerija