cro-iconeng-icon

Canot generate xml folder. YJ Piecemaker is not able to create modules/mod_yj_piecemaker/xmlfiles folder for your slider. Folder is not readable or writable. Please fix the folder permissions. Thank you!

CJEVOMONT d.o.o. Kutina osnovana je 1993 godine i upisana u sudski registar na trgovačkom sudu u Zagrebu, te je 100% u privatnom vlasništvu.

Prvih godina postojanja djelatnost se zasnivala na strojarskom održavanju u plinskoj i naftnoj industriji, te se nakon toga u dva desetljeća razvija u jednu stabilnu i uspješnu tvrtku prepoznatljive kvalitete.
Osnovni poslovni proces u tvrtki je izrada i montaža čeličnih konstrukcija, te radovi na izgradnji i održavanju plinovoda i naftovoda, kao i remont na naftnim, plinskim i petrokemijskim postrojenjima.
Cjelokupna poslovna aktivnost tvrtke usmjerena je prema zadovoljstvu kupaca, tj. ispunjavanju svih njegovih zahtjeva i očekivanja.


CILJ

Ispuniti naručiteljeve zahtjeve i očekivanja i zadržati ga kao zadovoljnog poslovnog partnera.
Kontinuirano ulagati u modernizaciju opreme, sredstava rada, tehnologiju u interesu zadovoljavanja zahtjeva kupaca.


MISIJA

Učinkovito upravljanje ljuskim resursima, unapređivati i modernizirati tehnologiju za tehnološku cjelovitost, raditi na trajnom poboljšanju upravljanja sustava kvalitete, zaštite okoliša i zdravlja radnika.

 

VIZIJA

Transformirati se u prepoznatljivu tvrtku na tržištu, osigurati rast i razvoj te konkurentnost na tržištu.

 

TVRTKA RASPOLAŽE

vlastitom radionicom, zatvorenim i otvorenim skladištem
sredstvima za transport materijala opreme, alata i ljudstva
strojevima, profesionalnih alatima, osnovnim i pomoćnim sredstvima za rad
uredskim i radioničkim kontejnerima

 

Download-Brochure-Button-HR